Rólunk

A IFPRO Tech Kft. jogelődjét 2012-ben alapították, azzal a céllal, hogy mérnöki szolgáltatást nyújtson a gyógyszeripari megrendelők magasan specifikált feladataik megvalósításához.

2013 évtől a megrendelőink kifejezett kérésére és a megnövekedett igények kielégítésére bővítettük szolgáltatásaink körét.
Az kezdeti időkben még csak a tervezés-fejlesztés és az alkatrészgyártás dominált a szolgáltatásaink közt, de a folyamatos megkereséseknek köszönhetően ma már a gépgyártás, speciális beszerzés, technológiai csőszerelés, hegesztés, tisztatéri szerviz, speciális gépészeti kivitelezések területén is jelen vagyunk. 2014-ben az új szolgáltatásaink megfelelő szintre emelése volt a fő célunk, hogy megrendelőinket a lehető leghamarabb és legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni minden területen.

Beszerzésre kerültek a szolgáltatásainkhoz nélkülözhetetlen termelői, logisztikai, software eszközök, ezen feltételek teljesülése után már több ágazatban is képesek vagyunk magas minőségű szolgáltatást nyújtani mind gyógyszeripar, vegyipar, olajipar és nem utolsó sorban energiaipar területén.

A 2014-es évben az új szolgáltatásainkat, nagyrészt Magyarországon belül nyújtottuk 90% arányban, valamint 10% Európai Unión belül. Az elkövetkezendő években az 50-50 % -os arányt szeretnénk elérni.

A szolgáltatásaink bővítése mellett vásároltunk egy 12000 m2 telephelyet, ahol jelentős beruházásokat tervezünk végrehajtani. Előszerelő csarnok, forgácsoló üzemet, valamint a már meglévő csarnokunk fejlesztését tűztük ki célul.

Rövid és hosszú távú terveink közt szerepelt gépparkunk és eszközeink folyamatos fejlesztése bővítése a megrendelői igényeknek megfelelően. 2016-2017. évben további fejlesztések kerültek megvalósításra.

2016-2017-2018. években további 50 fő teljes munkaidős munkavállaló foglalkoztatását valósítottuk meg.

A 2020-2021-es évben újabb meghatározó ipari szereplők számára hajtottunk végre profilunkba illő projekteket. 

2022-ben Vitéz utcai telephelyünk mellett több külsős helyszínen is teljesítettük megrendelőink igényeit. 

IFPRO Tech Kft.

3527 Miskolc, Vitéz utca 7.

+36 70 648 1488

info@ifpro-tech.com

  

 

© 2023 IFPRO Tech Kft. Minden jog fenntartva. | Impresszum